Ar yra supermarketas Venecijoje!? SOS! Kur apsipirkti, kai skubi 

Surasti supermarketą Venecijos centre – problema. Nesimato. O jei ieškosi – greičiausiai pasiklysi miesto gatvių labirinte. Jei paklausi, – kaip sakoma,- negausi. Net gidai ir kelionių vadovai pasakoja, kad supermarketų nėra. Bijo, kad pasiklysite.

Aš paaiškinsiu, kur yra artimiausi nuo Švento Morkaus aikštės ( Piazza San Marco ) supermarketai. Žinoma, jie nedideli, greičiau – minimarketai. Bet tai tikrų, o ne menamų maisto parduotuvių tinklų parduotuvės su tikromis, o ne “turistinėmis“ kainomis. Tai vietos, kur ateina apsipirkti vietinė Venecijos publika.

Venecijiečiai perka ir mažose parduotuvėlėse “botagose“ ( it. Bottega ), turguje Rialto. Tai tradicinès, istorinès vietos su garantuota kokybe. Gerai būtų sekti jų pavyzdžiu. Bet jei skubame, gal paskutinę dieną Italijoje nespėjome nusipirkti skanėstų namo, greičiausiai svajosime apie supermarketą. Ten viskas vienoje vietoje, liežuvio laužyti nereikia, greitas aptarnavimas.

1.Mano mėgstamiausias supermarketas. Arčiausiai nuo San Marko (aikštės) –COOP di San Lio.

Eiti link Rialto tilto. Galima tikrąją ta žodžio prasme pasiekti šį supermarketą per 5 minutes. Šiek tiek nuošaly nuo turistinių takų. Šioje parduotuvėje nebūna eilių. Rasite viską, ko reikia : vynas, vaisiai, kava… “Coop“- tai žemės ūkių kooperatyvų tinklo supermarketai. Gera kokybė – garantuota. 

image

Adresas: Salizada San Lio 5811, 30122, Castello.

Darbo laikas: 8.30- 22.00. Be pietų pertraukos.

2.Naujausias supermarketas Venecijoje. COOP Prie Rialto tilto.

Atidarytas 2015 gruodžio mėnesį . Tiesiog neįmanoma nepastebėti. Prie pat Didžiojo Kanalo ( Grand Canal) ir Rialto tilto. Gana erdvi parduotuvė, nauja ir švari, tiesiog blizganti. Kadangi Rialto turgus ir tiltas – šalia, čia praeina masė žmonių. Masė turistų. Apie juos galvodami, tinklo savininkai įrengė jau paruošto valgymui maisto skyrių ( šiaip jau retas atvejis Italijos COOP supermarketuose). Galite nusipirkti ant iešmo keptos vištienos , gabaliuką picos ir t.t. Nebrangiai.

image

Adresas: Riva del Carbon 4173-4177/a

Darbo laikas: 8.30 – 22.00

3.“Auchan“ tinklo supermarketas “Simply“ šalia San Marco ( aikštės)

Gražioje vietoje šalia Švento Morkaus aikštės. Supermarketas įrengtas buvusio kino teatro Rossini vietoje. Taip ir klauskite :“Ex Cinema Rossini“. Kiekvienas vietinis parodys. Deja, gana anksti užsidaro, o sekmadieniais dirba tik iki pietų (13.00).

image

Adresas: Calle De La San Marco 3988.

Darbo laikas: 8.30- 20.00.

Gerų pirkinių

 

 

 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.